2016. augusztus 16., kedd

2016. augusztus 16.

Hooverboard

Reggeli lassan készül. Megpróbálunk egy Galaktikus Roncsderbi nevű társasjátékot játszani, da az űrhajóépításnál kifullad a 3 csapat. Azér jól szórakozunk. Reggli hastömés után leveztő kerti ugrálás, 


Boróka a labdáért megy a szomszédba

majd egyesek alva maradnak (Veronika), mások  rajzfilmsorozatok nézésébe kezdenek (Csenge Klári), megint mások Hévízre mennek (Zsuzsa Tina Jácint), a többiek elvonulnak teniszezni.

A teniszezés remekül sikerül, Hanna játékán látszik, hogy Michael mostanában teniszoktató, Yael-t néhány "off" ütéssel bemelgítem, és utána már hajlandó a többiekkel ütögetni. Kati játszik a legjobban, én meg remek, olyan wimbledoni stílusú labdaszedő vagyok, persze azért nekem is jut pálya. 
Jól nézünk ki


Vihogás

Egy óra alatt kifulladunk, jókat röhögünk, majd light Cola és kapucsínó a menü.








Ebédre lecsót csinálunk, és még az előző napi palócleves borzolja a gyomrokat.  Ezt követi Györgyi akciója a délutáni ejtőzésnél.


szigorú uzsonnatőr

Késő délután 6 személyes csúzdás vizibicikli. Klári sajnos nem jött ki, de a többiek nagyon élvezték. Sajnos nem vittünk fényképezőgépek, így csak emlékeinkből élük. Lábbal előre, hason, háton, fejjel előre ugyanez. Mindenki mindent kipróbált. Rendes lihegés a végén.

Viszajövünk a többiekért,, még egy kis fürdés, hancúr, majd némi vacsora. A vendéglőből 3 óriás rántott szelettel feljavítva.

A különböző visatások közben leesett a tantusz, hogy még egy kis édesség kell, tehát nutellás gonfri és palacsinta túrára, meg egy kis parti sétára vonultak ki az ilyesmire érzékenyek.
Csengével ültünk a padon a holdfényben és rájöttünk, hogy az élet bonyolult, és nehéz, de azért akarunk élni. a Barátnők pukkadjanak. meg. Sajnos a hold a hátunk mögött volt, ezért az ezüsthidat csak egy fényképen tudjuk megmutatni:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése