2016. augusztus 21., vasárnap

2016. augusztus 20.

Hajnali palacsintasütés másfél kiló lisztből. Boróka is egy kicsit besegít.

Délelőtt Dani-Filip várás,

Egy kis "jóreggelt" üvöltözés után vízibicikli alkudozás, amelynek 16% árengedmény lett a vége.
Jó röhögések stb.

Most Manó következik: Nagyon jó volt az uszás mert nem volt anyira hideg mint gondoltam. Azon meglepődtem hogy egy egész 16% sikerult le alkudni a vizibicikli árából. Az egyetlen rossz dolog az az volt hogy nagyon sok szúnyog volt.

Daniék-Filipék megérkeztek. Megismertük Clerit, aki nagyon kedves építészhallgató, Mari aranyos,  Carima és Dani gondos szülők,
Szabad foglalkozás. Ebédre egy vagon kaját veszünk a büfében Kissé túlméretezzük, még reggelire is marad.
A Daciát Györgyiék lakóautóvá alakítják.

Délután még egy vízibicikli szeansz, majd csoportképet készít Filip.Vérszegény államiságunknak megfelelő vérszegény tűzijáték.
Fagylaltozás, borozást.

Boróka az Arany Lacinak közben eldőlt.
Judit reménytelen harcát a szúnyogok ellen megértően szemléljük.

Ennek is vége.

CSENGE : Diesmal wurde ich von Jojo geweckt. ich wollte zwar wieder schlafen, aber das Duft von Pfannkuchen angelockt. Ordentlich gefrühstückt erwarten wir Danny und Philipp(a) wir haben schön gespielt und Feuerwerk angesehen (Boróka haben wir auch vermisst aber gefunden).


boroka     ma az utolso nap most indddddddddduuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuunnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaagggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa

Még képek a mai napról:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése